2777
2789
عنوان

كنكور ......

126 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من رشتم تجربي بود و ٦ سال پيش كنكور دادم حالا بعد ٦سال ك أصلا سمت درس و كتاب نرفتم ميخام درساي انسانيو بخونم و كنكور انساني بدم 

حالا نميدونم فقط بايد درسارو بخونم و ب موقعش واسه كنكور ثبت نام كنم يا بايد قبل ثبت نام كنكور كاراي ديگه كنم

لطفا كسايي ك اطلاعات دارن راهنمايي كنن

بخون از الان 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اومدم کنکور تجربی بدم بعد ۱۰ سال  کتاب هم خریدم  ولی اصلا انرژی ندارم بخونم  تو ...

بخون موفق میشی 

شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :)    https://t.me/aramesh_aram0  چنل نوشته هام🕊
بخون از الان 

خوندن ك ميخونم ولي مشكلي پيش نمياد ك بخونم و كنكور بدم بعضها ميگن بايد حتما بري درساي انسانيو امتحان بدي بعد كنكور ثبت نام كني بعضيا هم ميگن نيازي نيس حالا نميدونم چيكار كنم

خوندن ك ميخونم ولي مشكلي پيش نمياد ك بخونم و كنكور بدم بعضها ميگن بايد حتما بري درساي انسانيو امتحان ...

والا فکر نمیکنم ولی از منبع معتبر بپرس 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
منم اومدم کنکور تجربی بدم بعد ۱۰ سال  کتاب هم خریدم  ولی اصلا انرژی ندارم بخونم  تو ...

ن عزيزم من ٦سال پيش كنكور تجربي دادم شهرستان قبول شدم نرفتم بيخيالش شدم حالا ميخام بعد چندسال كنكور انساني بدم

از مشاور بپرسم؟

اره 

مرسي عزيزم

قربونت💖