2777
2789

سلام خانما

من در حال اقدام براي بارداري هستم،رفتم دكتر برام قرص دوفاستون نوشته

تو نت خوندم براي تنظيم قاعدگيه در صورتي كه من پريودام منظمه و اينو به دكترم گفتم

پس واسه جي اين قرصو نوشته؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص دوفاستون کمک میکنه به زودتر باردار شدنت.طبق نظر پزشکت پیش برو انشاالله ب زودی دامنت سبز میشه.گاهی دوفاستون در کنار دارویی که نظم قاعدگی رو بهم میریزه داده میشه که از بی نظم شدن سیکل قاعدگی جلوگیری کنه.علاوه بر اینها به لانه گزینی موفق تر هم کمک میکنه.

قرص دوفاستون کمک میکنه به زودتر باردار شدنت.طبق نظر پزشکت پیش برو انشاالله ب زودی دامنت سبز میشه.گاه ...

ممنونم عزيدم

فقط از ديروز كه شروع كردم خيلي زير دلم درد ميكنه،طبيعيه؟يا به خاطر قرص نيست؟

ممنونم عزيدم فقط از ديروز كه شروع كردم خيلي زير دلم درد ميكنه،طبيعيه؟يا به خاطر قرص نيست؟

دقیق نمیدونم.من دوفاستون تا الان مصرف نکردم.ولی داروهای دیگه برای باردار شدنم استفاده کردم.که بیشتر تو زمان تخمک گذاری درد ناحیه تخمدان ایجاد میکرد.

دوفاستونو از روز چندم پریودی مصرف میکنی؟

دیگه چه داروهایی داده برات برا کمک تخمک گذاری

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد