2821
2789
عنوان

دفع اجنه

255 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ما چندسالی هست خونمون رو عوض کردیم از موقع ورود به خانه یکسره بیمارستان و مطبیم همه به نوعی درگیر قرص و دارو شدیم خوابهای وحشتناک میبینیم  همه دپرسیم حتی مهمون میاد خونمون گریه مبکنه فرار میکنه مبگه خونتون منفیه ، ماهی های اکواریوم میمیرن گلها بی علت خشک میشن . برادرم هم چندین بار یه موجودی دیده به شکل موهای خیلی بلند که زل زده بوده بهش و موهاسو شونه میکرده من خودمم تقریبا هرشب یچیزی مثل بختک میفته روم نمیتونم تکون بخورم و زبونم قفل میشه . خیلی خسته ایم انواع بیمادی ها توی خونمون اومده هفت ساله پدرمون سوخته چکار کنیم ؟ بخدا روانی نیستم اینا عین حقیقته مسخره م نکنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه چرا مسخره؟

۹۰ روزصوت سوره بقره رو بذارین تو خونه با صدای بلند پخش بشه یادت باشه یه روز هم فراموش نشه چون میگن اذیتاشون بیشتر میشه 

بیشتر از ۹۰ روز هم گذاشتین که چه عالی

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
2824
2823
2791
2779
2792