2789
عنوان

تونیک ضدریزش مو🙄🙄

7809 بازدید | 10 پست

تونیک ضدریزش سریتا مدل تی دو روی کاهش ریزش یا رویش مجدد موهاتون تاثیر داشته؟ 

موهای من وهمسرم تموم شدن اینقد ریختن...😔 

هر دفعه دکتر رفتیم  یک میلیون به بالانسخه میپیچه...😔 

حس میکنم فقط دنبال سود و پول برای خودشه چون حتما باید داروها خارجی و از داروخانه خاص باشه 😔ولی فایده ای نداره... 

اینبار میخوام خود درمانی کنم و تونیک ایرانی سریتا تی 2 رو سفارش بدم... 

توروخدا تجربه ای دارید بهم بگید؟ 

به نظرتون برا همسرم هم موثره؟ 

دعاتون میکنم🙏💖

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پوستت چربه خشک  علتش ویتامین چیه

استرس

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

ریزس ارثی

من بخاطر کرونا ریخته بود موهام دکتر برام تقویت موی سریتا نوست با شامپوی ضد ریزش موی سریتا و البته قرص مکمل.من تقویت موی سریتا پیدا نکردم شهرمون سینره گرفتم.جواب داد واسه من هم ریزش قطع شد هم موهام داره برمیگرده

من بخاطر کرونا ریخته بود موهام دکتر برام تقویت موی سریتا نوست با شامپوی ضد ریزش موی سریتا و البته قر ...

خداروشکر 

بعد از چه مدت داره برمیگرده؟ 

اسم تونیکتون چی بود؟ 

سلام من که خودم تخصصی ندارم حقیقتش😑😅

ولی این شماره ای میدم مال منشی داروخونه ایه تو تهران

مشاور آنلاین توسط خانوم دکتر داروخونه میشی

بینهایت قبولش دارم چون یکسالی هست مراقبت های پوست و موم زیر نظرشونه ۰۹۳۶۲۴۰۴۱۸۲

فقط چون سرشون شلوغه فک کنم واتس آپ سریعتر جواب میگری

ایشالله زود مشکل ریزش موهات اوکی میشه😘

تونیک ضد ریزش موی دکتر بیز یکی از محلول‌های بسیار پرطرفدار در بین نمونه‌های مشابه است

حلول تونیک تقویت و رویش مجدد مو دکتر بیز از محصولات بسیار پرطرفداری است که در ایران توسط کمپانی بیز تولید می‌شود