2777
2789
عنوان

سزارین چ جوریه؟؟؟

456 بازدید | 60 پست

پس فردا سزارین دارم هر چی گفتم به دکتر متخصص بیهوشی ک بیهوشم کنه گفت عوارضش خیلی بیشتره و نیازی نیس گفتم پس ی ماسک بذارین صورتم چیزی متوجه نشم گفتن اصلا قبله عمل میتونی اصلا بگی قرص خواب اور بهت بدن...

با امپول بی حسی میکنن.بی حسی خوبه چون بچتو میبینی و گریه شو میشنوی اصلا درد نداری.بعدش میری ریکاوری یه ساعت بعد تو اتاقتی و بچتو میدن بعلت😍

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایی ترسناک نیس  آمپول رو ک ب کمرت بزن ... فوری حس از پاهات میره  هیچی متوجه نمیشی نگر ...

دقیقا.خیلی حس خوبیه.

همش منتظری بچتو ببینی😍

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
ایتجوریه که یهو هفت لایه ار شکمت میبرن یه قسمت که بریده شد با دست پاره میشه😥 خیلی خونریزی داره  ...

😐😐😐

دقیقا.خیلی حس خوبیه. همش منتظری بچتو ببینی😍

تازه من تو اتاق عمل دیدم دارخ خوابم میبره

ب پرستار گفتم من چرا چشام داره بسته میشه .  چرا خوابم گرفته

کفت کمی خواب آور زدیم ... نگران نباش 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

سزارین عااالیه برگردم عقب باز سزارین رو انتخاب میکنم

شیک و مجلسی میری اتاق عمل و امپول بی حسی میزنن و یه پرده میکشن جلوت هیچی نمیبینی و هیچ دردی حس نمیکنی , وقتی بچه رو میکشه بیرون یهووو احساس سبکی بهت دست میده و بچه تو میبینی از خوشحالی گریه میکنی وااای بهترین حس دنیا

فقط به دکترتبگو حتمااا بخیه ات لیزری باشه و بعد عمل پمپ درد بهت بزنن که تا شب هیچ دردی نمیفهمی رااااحت

پمپ درد که تموم شد شب یه شیاف دیکلوفناک ۵۰۰ استفاده کن که دردی نفهمی

پیشاپیش تبریک میگم😍😍

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
خب همینه دیگه 

نه اینکه تو طبیعی اصلا خونریزی نداری و نمیبرن😐😐

من سزارین شدم ده تا بچه دیگه هم بیارم باز سزارین میشم.چون هم تمیزه هم خیلی خوبه.و اصلا درد نمیکشی .بعده عمل هم تا چند روز نشستن برات سخته مثل همه عملا بعدش سر پا میشی.

خاهرم طبیعی بود همش میگفت اشتباه کردم تا چند مدت نمیتونست بره دستشویی بعدشم الان افتادگی پیدا کرده