2777
2789
عنوان

خورشت فسنجون کی خوشمزه بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست

و اما شیرین

یه پیاز رو رنده میکنیم سرخ میکنیم گردو اسیاب شده رو میریزم داخل قابلمه هم میزنیم در حد چند ثانیه چون زود گردو مبسوزه بعد زردچوبه و نمک و فلفل میزنی و آب میریزم

میزاریم تا جوش بیاد یه ۲ساعتی بعد رب انار اضافه میکنیم

بعد نیم ساعت تست کنید اگه براتون ترش بود شکر اضافه کنید

گدشت چرخ کرده رو بهش یه پیاز رنده شده و نمک و فلقل میزنیم قشنگ مخلوط میکنیم بعد کوچیک کوچیک قلقلی میکنیم

البته مرغ هم میشه اضافه کرد

بعد اینکه گوشت یا مرغ پخته شد خاموشش میکنید 

مرحله فسنجون ۵ساعت طول میکشه تا قشنگ جا بیوفته

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
برای دو نفر یه پیاله مغز پودر شده میریزم فک کنم از یه لیوان دسته دار یکم کمتره ولی در کل حدود 15 تا ...

وای مرسی  عزیزم خیلی  قشنگ  راهنمای  کردی.ممنونم   فردا  صب میخام  ساعت  7  بزا  برا ناهار

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گردوه  سرخ  نمیکنبد. پیاز نمیزنید. کلا  با واسه ما فرق داره. ج جالب درس میکنید

اره دیگه شمالیه😂

برای  فسنجون ما فقط اون کفیگر اهنی مهمه

شمالیا ساده تر درست میکنند

اخ ک هوس کردم😋

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
و اما شیرین یه پیاز رو رنده میکنیم سرخ میکنیم گردو اسیاب شده رو میریزم داخل قابلمه هم میزنیم در حد ...

خیلی  ممنون گلم ران  بهتره  بریزم  یا سینه مرغ؟؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خیلی  ممنون گلم ران  بهتره  بریزم  یا سینه مرغ؟؟

جفتش خوبه 

ولی خوب سینه زودتر میپذه

جفتش خوبه  ولی خوب سینه زودتر میپذه

خیلی ممنون عزیزم  وقت  گذاشی جواب دادی