من الان تو دوران عقدم، با خانواده شوهرم سر زمان عروسی به مشکل خوردیم. قرار بود تیر ماه امسال باشه که کنسلش کردن به این دلیل که من رفتارم با پسرشون تنده. درحالیکه واقعا من کار خاصی نکردم. و اینکه قهرهامون رو هم جلوی خانواده ها نشون دادیم و گفتن تا مشکلاتتون حل نشه ما عروسی نمیگیریم. در حالیکه ما این مشکلات رو خیلی مهم نمی دونیم و میگیم سر خونه زندگیمون مشکلاتمون حل میشه. الان هم میگن که تیرماه سال بعد و ما اصلا موافق نیستیم و خودم اصلا راضی نیستم چون اینجوری حس میکنم مشکلاتمون خیلی بیشتر میشه و 2 سال میشه دوران عقد. من میگم از کجا معلوم دوباره نزنن زیر حرفشون. و اینکه هرچی عقد داره طولانی تر میشه، روابط منو شوهرم هم بد تر میشه. الان با شوهرم قهرم چون تکلیف منو مشخص نمیکنه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با اجازه استارتر، ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین 😥
برام ی صلوات میفرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
بعضی از خانواده ها اینجورین دیگ، منم هر جی کشیدم و سرم اومد از سر خانوادش بود، انقد پشت پسره واینستادن و کمکش نکردن، ک طول کشید و انقد سخت شد شرایط ک سرد شد و همه چی تموم شد، عههه