2777
2789

یه خواستگار برام اومده بود اولش اصلا یه ذره هم دلم نبود بعد ۳ روز باهاش چت کردم چون دلم نبود بهش جواب رد دادم فرداش دیدم ازش خوشم اومده ولی دیگ نمیتونسم بش پیام بدم زشت میشد همش دعا میکردم دوباره بیاد که بعد یه ماه نامزد کرد خیلی ناراحت شدم هنوزم که هنوزه فراموش نکردم ،دلم میگیره میگم کاش یکی مث اون بیاد 

شرایطش چندان خوبم نبود ولی بعد رد دادن خیلی خیلی به دلم نشسته بود 😕😕

باور نمیکنم یه زمانی منی که همیشه کارم خندیدن درس خوندن بود الان به این روز افتادم 

هوای حوصله مان ابریست 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون رفته جوگیر شدیم فک کردی چی بوده...اگر خوب بود همون اول جواب میدادی..ولش کن بابا...

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

حتما ایرادی داشت رد کردی از تنهایی جو گیر شدی ولش

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
عزیزم تو چت به همه میشه حس داشت ولی واقعیت مهمه من مطمانم که حرفاتون و دیداراتون حضوری بود از جواب م ...

کاش یکم باهاش حضوری هم حرف میزدم🤦🏻‍♀️

هوای حوصله مان ابریست 💚