2777
2789
عنوان

کراتین

204 بازدید | 15 پست

سلام

من میخوام موهامو کراتین کنم برای اولین بار. نظرم هم روی سالن بهاره صیاده. میخواستم دوستانی که تجربه دارن اینجا یا هر سالن دیگه ای بگن

من از ریزش میترسم

خیلی ناز میشه موها قیمتش چقدره 

طرف ما احیای موها ۶۰۰تومن با شامپو مخصوص تا ۶ماه موها صاف میمونه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهاره صیاد ک خیلی از کارش تعریف میکنه برو خب اگر موهات پرپشته

منم از روی اینستا و پستاش که اکثرا مشتریهای قدیمیش هستن دلم میخواد برم. ۲۰ درصدم تخفیف گذاشته ولی  میترسم بعدا پشیمون بشم. ازینا نیست که واسه آشناها مواد خوب استفاده کنه واسه غریبه ها بد؟

من اونجا انجام دادم هزینش زیاده اگه واسه صافی میخوای نهایتا دوماه صافه اما اگه میخوای سالمتر بشه تا 7 8 ماه خوبه ریزشم ماهایه اول نداشتم بعدش داشتم حالا نمیدونم برای اونه یا نه چون خودم ریزش داشتم قبلا 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
من اونجا انجام دادم هزینش زیاده اگه واسه صافی میخوای نهایتا دوماه صافه اما اگه میخوای سالمتر بشه تا ...

من همینکه از شر وزی و گره موهام راحت شم برام کافیه. صافیه اونجوری شلاقی مدنظرم نیست