2777
2789
عنوان

بارداری

70 بازدید | 16 پست

خانومااا من اولین بارمه اقدام کرذم من..تو این ماه یک شب در میون....سینه هام و نوکش دست ک می‌زارم کممی درد میاد ... حالت تهوه هم هر از گاهی دارم..دوبارم استفراغ کردم...ایا میشه گفت علایم بارداریه؟

چندوقته از موعدتون گذشته؟

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نکذشته..پس فردا موعدمه

امکان داره باشید ولی امکان هم داره نباشید

باید موعدتون حتما بگذره

گاهی اینا تلقین حساب میشه

انشاالله ک باردار باشید 💜🌹

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
امکان داره باشید ولی امکان هم داره نباشید باید موعدتون حتما بگذره گاهی اینا تلقین حساب میشه انشاا ...

انشالله....ولی اینا تلقین نمیکنم..علایمو دارم....هرچی خدا بخاد

انشالله....ولی اینا تلقین نمیکنم..علایمو دارم....هرچی خدا بخاد

نمیخوام دلتو خالی کنم ولی منم زیاد داشتم از این علائم

علائم بارداری انقدر زود نمیاد سراغ ادم چون هنوز هورمون hcg توی خون زیاد نشده حداقل از هفته ۷ و ۸ بارداری علائم ظاهر میشن

توکل برخدا انشاالله ک پیامبر بهتون عیدی داداه باشه💜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز