vkvvcff مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 790 عنوان بارداری 70 بازدید | 16 پست خانومااا من اولین بارمه اقدام کرذم من..تو این ماه یک شب در میون....سینه هام و نوکش دست ک میزارم کممی درد میاد ... حالت تهوه هم هر از گاهی دارم..دوبارم استفراغ کردم...ایا میشه گفت علایم بارداریه؟ 1400/07/29 | 17:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4107 چندوقته از موعدتون گذشته؟ ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
vkvvcff مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 790 چندوقته از موعدتون گذشته؟ نکذشته..پس فردا موعدمه
دیوارمهربانی عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 6336 هرچیزی امکان داره تا موعدت نشه نمیشه نظر قطعی داد..انشالله که باردار باشین🤲💚 ولی حساس شدن سینه ها اگه تو پریودیتون نداشتید یکی از علائم اولیه ست
vkvvcff مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 790 هرچیزی امکان داره تا موعدت نشه نمیشه نظر قطعی داد..انشالله که باردار باشین🤲💚 ولی حساس شدن سینه ها ... نه نداشتم
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4107 نکذشته..پس فردا موعدمه امکان داره باشید ولی امکان هم داره نباشیدباید موعدتون حتما بگذرهگاهی اینا تلقین حساب میشهانشاالله ک باردار باشید 💜🌹 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
vkvvcff مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 790 امکان داره باشید ولی امکان هم داره نباشید باید موعدتون حتما بگذره گاهی اینا تلقین حساب میشه انشاا ... انشالله....ولی اینا تلقین نمیکنم..علایمو دارم....هرچی خدا بخاد
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4107 انشالله....ولی اینا تلقین نمیکنم..علایمو دارم....هرچی خدا بخاد نمیخوام دلتو خالی کنم ولی منم زیاد داشتم از این علائمعلائم بارداری انقدر زود نمیاد سراغ ادم چون هنوز هورمون hcg توی خون زیاد نشده حداقل از هفته ۷ و ۸ بارداری علائم ظاهر میشنتوکل برخدا انشاالله ک پیامبر بهتون عیدی داداه باشه💜 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
vkvvcff مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 790 پس فردا ک موعدمه ازمایش خون یا تست یزنم معلوم میشه؟