2777
2789
عنوان

شوهر بدغذا

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 34 پست
همبرگر کوکو کتلت ماکارانی لازانیا  سوپ قیمه قرمه عدسی  سمبوسه فلافل

دیروز ناهار قرمه سبزی درس کردم شام دمپخت گوشت هیچکدوم نخورد عوقم گرفته دیگه ماکارونی لازانیا نمیخوره

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی گوشت براش خوبه قایمکی بریز مثلا چرخ کن

یا پای مرغ مقویه آبش رو تو همه غذاهاش بریز 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
وااای نامزد منم بدغذاس😖😖  از الان استرس بعدا و دارم

تجدید نظررررررر منکه پیر شدم بخدا هروز غذاهارو یا مجبورم خودم بخورم یا بندازم سطل زباله 

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

بدرک بزار نخوره مگه تو آشپزشی 

والاااا

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
 چی میخوره پس شاید پیاز اینا دوس نداره 

من عاشق ماهیم قلیه ته انداز سرخ کرده اما اون نمیخوره محروم شدم ازش

تجدید نظررررررر منکه پیر شدم بخدا هروز غذاهارو یا مجبورم خودم بخورم یا بندازم سطل زباله 

☹️💔 

من اصلا جنبه ندارم یکی از غذام ایراد بگیره 

میزنم سرشو می‌شکنم 😑

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️