_h_asti مدیر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1040 عنوان بچه ها چهار پا بپرین تو😄 | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 24 پست بچه ها من میخوام موهام بلد شه باید چکار کنم؟ 1400/07/29 | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 تاپیک اخرم خودم داغونم بعد دوسال پرفراز و نشیب سه روز دارم میرم سفر اونم سرکارم و هیچ جوره نمیتونم م ... حتما در مورد کرونا ؟ منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
_h_asti مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1040 بچه ها حوصلم هنوز پوکیدهههه بیاین عکی بزاریم از هرچی دلتون میخواد
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91743 حتما در مورد کرونا ؟ متوجه نشدم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91743 حتما در مورد کرونا ؟ میگه کنسل کنی کلاستو تاوان داره اونیکی هم میگه مدرسه ها تعطیله چرا میری سفر آخه به شما چه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_h_asti مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1040 دوستان هر تاپیک جالبی دیدین منو تگ کنید ممنونننننن
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28762 متوجه نشدم میگم شاید گفتن به خاطر کرونا نرو سفر منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
لاک_بنفش عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 12964 نصف موهاتو از بالاسرت دم اسبی کن نصف بقیش باز بلند دیده میشه ولی برای بلند شدن مو باید صبر کنی من ۷سال صبر کردم موهام پیرانه بود الان یه وجب از کمرم بلند تره
خوشگل_خانوووم عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 527 میگه کنسل کنی کلاستو تاوان داره اونیکی هم میگه مدرسه ها تعطیله چرا میری سفر آخه به شما چ ... به نظرم اینجا محل تبادل نظر هست وقتی تاپیک میزنی باید نظرات مخالف رو هم بپذیرید گلم🌷 زندگی انقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم یک صلوات برای شفای بیماران به خصوص بیماران کرونایی بفرست
_h_asti مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1040 نصف موهاتو از بالاسرت دم اسبی کن نصف بقیش باز بلند دیده میشه ولی برای بلند شدن مو باید صبر کنی من ۷س ... مرسی😍😄