2777
2789
عنوان

عمل بینی

721 بازدید | 35 پست

سلام دوستان کسی عمل بینی انجام داده  بعدششاخک بینیش بیاد بگیره راه تنفسسو؟! من یه هفته است عمل کردم دکتر تامپون رو درآورد بخیه رو‌مشید چسب زذچد راه تنفسیم باز شد ولی بعد چند ساعت احساس کردم تامپون مونده باز به دکتر زنگ زدم گفت تامپون یه چیز پیوسته هستش و نیمه تیکه نیست که بمونه. حتما شاخک بینیته شستشو بده با سرم خودبخود برطرف میشه.

منم خیلی نگرانم اعصابم بهم میریزم نه میتونم خوب از بینی تنفس کنم نه حس بویایی دارم. دکتر گفت تا یه مدت طبیعیه. سرچم‌کردم نوشته بود طبیعیه. ولی کسی هست راهنماییم کنه یه توضیح بده از نگرانی دربیام؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شدید باشد و طولانی که خوب طبیعی نیست الآنم همه عمل کردن بپرس ازدوروبربات 

دماغت گوشتی بود ؟

عزیزم خواهر کوچک منم مبخوادعمل کند گوشتی دنبال دکتر خوبیم 

چند گرفت ازتون ؟ 

مبارکه باشد 

عزیزم شدید باشد و طولانی که خوب طبیعی نیست الآنم همه عمل کردن بپرس ازدوروبربات  دماغت گوشتی بو ...

من زنجان عمل کردم ۱۲ دکترم خیلی خوبه و پیگیر.. من یه هفته است عمل کردم. هرچی میخورم یه بوی بدی راه تنفسیم هست که دکتر گفت شاخک بینی و سوزوندیم بوی اونه