Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
شب سرکه سیب بزن قشنگ موهات خیس خیس شه ببند بخواب سه چهارشب انجام بده..بعد ی هفته دوباره انجام بده.می ...
اما باید حواست به خودشونم باشه.سس مایونز بزن ..شامپوی خودشم استفاده کن.یکیو گیر بیار بشینه تو نور موهاتو بگرده درشون بیاره.خیلیییی سخت جونن بنداز تو اب جوش بعد پنج دیقه میمیرن.تنها راه مردنشون اینه ک ی پاشون بشکنه
شما خودتون گرفته بودین؟ با این روش کلا ریشه کن میشه؟
اره عزیزم من رفتم ی مسافرتی ...چشمت روز بدنبینه ...ی کلاه گرفتم تو ی روستایی ...لعنتی مشکل داشت.منوخواهرم گذاشتیم رو سرمون عکس گرفتیم جفتمون به فنا رفتیم.دیگه حرفه ای شدم
هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟ کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد یکی که فقط مال من بود و بس...
من فکر میکنم خودشون خیلی کم هستن فقط موندم برای تخم هاشون چی کار کنم😕کسی هم نمیشینه برام دربیاره ...
پودر دستی بزن هر روز روزی22باربعدش پرنرم کننده لطیفه کن وحدقل 20دقیقه شونه کن .من بااین روش 2بارخوب شدم ولی نمیدونم لعنتی کی تودور برمون داره بعد شش ماه دوباره گرفتم