2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

1648 بازدید | 35 پست

یه بچه ۳ ساله هم دارم خیلی عذاب کشیدم خیلیییی همسرم دهن‌بینه داداششو مامانش بگن زنتو بزن اونم میگه چشم به قرآن ۴۰  روز بود عروسی کرده بودم داداشش کتکم زد ۳ روز بود زایمان کرده بودم داداشش همسرم یاد داد اونم کتکم زد خیلی عذاب داد بهم ۵ ساله با همیم به خاطر بچه تحمل کردم ولی واقعا نمیشه بعضی وقتا شده تقصیر خودمم بوده مثلا منم زبون درازی کردم ولی خب چاره ای ندارم وقتی‌جلو روی مامانم به مامانم فوش میده منم مجبورم فوشش بدم از عید تا الان نزاشته یه آب خوش از‌گلوم پایین بره از عید تا الان ۴ بار به خاطر ابجیش کتکم زده چیکار کنم‌هم دوسش دارم هم عذابم میده کاش یکم خوب‌بود بخدا جلو روی همه وایمستادم

خوب میکنی

ولی بچت چی میشه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

تا الانم خیلی صبر کردی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میکنی ولی بچت چی میشه

میخوایم توافقی‌تمومش کنیم شرطش اینه ک بچه رو بدم بهش تا طلاق بده منم قبول کردم به قرآن اگه بچه تا آخر عمر پیشم میموند و حضانتش با من بود حتی طلاقمم نمی‌دادیم جدا میشدم ازش و با بچم دوتایی زندگی میکردیم

میخوایم توافقی‌تمومش کنیم شرطش اینه ک بچه رو بدم بهش تا طلاق بده منم قبول کردم به قرآن اگه بچه تا آخ ...

خب ینی دیگه نمیبینیش

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خیلی ایراد بزرگی داره... با حرف درست نمیشه؟ (قطعا امتحان کردی) حالا میخوای یه مدت قهر بمون و برای جد ...

با حرف قهر امتحان کردم درست نشد ک‌نشد ۲ سال قبل ۶ ماه قهر کردم جهیزیمو آوردم بچه رو دادم بهش ۶ ماه بچمو‌ندیدم اومد‌گریه و زاری وتعهد و التماس ک آخرش راضی شدم

درخواست طلاق بدی بهتون میگن برید مشاوره شاید رفت مشاوره اون مشاوره ها متوجه اش کردن ادم شد برگشتید سرزندگی وقتی مراجعه کردی ازت پرسیدن شوهرت دوست داری بگو اره اما اخلاق رفتارش نیتونم تحمل کنم بعد مشاوره براتون میذارن یا باخودش صخبت کن بره مشاوره

برای جدایی عجله نکنین... یه مدت از همسرتون دور شین شاید ایشون ب اشتباهاتشون پی ببرن. 

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
میخوایم توافقی‌تمومش کنیم شرطش اینه ک بچه رو بدم بهش تا طلاق بده منم قبول کردم به قرآن اگه بچه تا آخ ...

بهش بگو بچه در ازای مهریه ن در ازای طلاق. متری تو بگیر بچه رو هم بده خودش بزرگ کنه ولی هفته ای دو سه بار ببینش چون مادری 

چیشو دوست داری؟! شوهر منم همینجوریه، یه لاشی به تمام معنا. از اونطرف جونشو واسه خواهراش میده همه کاری واسشون میکنه ولی از ایور من هرچی بهش میگم برام لباس بخر میگه قسطم زیاده درکم کن. از اونور داماداشون جرأت نمیکنن به خواهر اینا چپ نگاه کنن از اینور هزار دفعه منو به باد کتک گرفته. گور پدر‌شون اینا لایق دوست داشتن نیستن. منم حامله‌م وگرنه بخدا پیشش نمیموندم

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋