2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

37 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها مامان من یه ادم ضعیفه وناامید که هیچ وقت حرفهای امیدوار کننده نمیزنه همیشه حتی به چند روز بعد میگه یا قسمت حالا کو تا اون موقع۰امروز صب میگه خواب دیدم مامانبزرگت(فوت شده)بهم میگه پشتت درد میکنه دیگه خوب نمیشه بیا با من برین۰اعصابمو ریخت بهم میدونه چقدر روش حساسم حالا از وقتی خوابشو برام تعریف کرده اعصابم خرد میشه راهنماییم کنیم کسی میدونه تعبیرش چیه

ببینی کسی فوت کرده تعبیرش اینه که عمرش رو از نو نوشتن یعنی مرگش به تعویق میوفته

نه مامان بزرگم از مادرم خواست باهش بره اون دنیا گقت تو پشتت درد میکنه خوب نمیشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا همه بخاطر غمگین وافسرده بودن احوالش هست، وقتی ادم همش افسرده وغمگین باشه حتی خوابهایی ک میبینه هم اینجورین، خودیه مدت درگیر دادگاه وطرفم بسیار وحشی بود، افسردهشده بودم همش خواب میدیدم دشمن با هیلیکوپتر میاد دنبالم میکنه وبا سگهای وحشی ومن فرار میکنم واخزشم میفتادم داخل یه چاه، 

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁