2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 87 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره عزیزم 

موفق باشی😍😍 من هنو بچه مدرسه موندم☹️😒 امسال فارغ شم راحت میشم این کنکور زپرتی رو هم بدیم که دیگه گلابی و راحت میشه 😂

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
موفق باشی😍😍 من هنو بچه مدرسه موندم☹️😒 امسال فارغ شم راحت میشم این کنکور زپرتی رو هم بدیم که دیگه ...

عزیزممم😍😍😍😍موفق باشی دختررر❤❤مطمئن باش تلاش کنی برای چیزی که میخوای بهش صد در صد میرسی ان شاءالله ❤❤❤❤

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که میتوان برایشان جنگید. جی.آر.آر.تالکین
عزیزممم😍😍😍😍موفق باشی دختررر❤❤مطمئن باش تلاش کنی برای چیزی که میخوای بهش صد در صد میرسی ان شاءالل ...

ممنونم..انشالله😊

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
خوشبختم..هارالیسان؟ ترک ارومیه یا تبریز😃😃

من اوزوم تهرانیام مامام میانادا دونیایا گلیب بابام دا سراب چوخ باشارمیرام😅

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
من اوزوم تهرانیام مامام میانادا دونیایا گلیب بابام دا سراب چوخ باشارمیرام😅

آها منده ارومیه لیم..🙋🏻‍♀🙆🏻‍♀

آها منده ارومیه لیم..🙋🏻‍♀🙆🏻‍♀

خشبختم☺️

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
خوشبحالت اپارتمان خیلی خوبهههه 🥺🥺🥺

به شرطی که روبروی پنجره هات پنجره های بقیه نباشه. دلم میخواد آسمون و ببینم😢ولی نمیشه.‌تازه پنجره رو باز کنی همه تو خونه ات رو میبینن