fati_bala مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1972 عنوان کیا بیدارن؟! 497 بازدید | 87 پست کیا بیدارن چیکارا میکنین🥰🤗من بیدار شدم یکم درس بخونم فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️ 1400/07/29 | 06:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 32421 مندارم صبحونه میخورم کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92790 داری درس مبخونی! الان کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
fati_bala مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1972 من دارم صبحونه میخورم نوش جون😊 فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
قدبلندتونم عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 2203 من از دیشب نخوابیدم اصلاخواب از سرم پریده بود اگه دنیا جای خوبی بود که اسم قبرستوناش بهشت نبود...!
کاکتوس1234 عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8084 من بیدار بودم https://abzarek.ir/service-p/msg/138343 🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92790 خوابتو که خراب کردی لااقل برو بشین پای کتاب کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
fati_bala مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1972 خودم تنهام خوابم نمیبره چرا گلم؟ فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
خاله_خرسه_مهربون عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 2709 من اصن نخابیدم تا الان خوابم نبرد نمیدونم چرا اصن من حال میکنم دنیا باهام بازی کنه
هی_بیخیال عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 14966 اسی ببخشیدبچه ها میشه نفری یه دونه صلوات برام بفرسید تا بهش برسم دارن جدامون میکنن😔🖤 دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸
سفید6 عضویت: 1388/02/13 تعداد پست: 4150 خیلی خوابم میاد. منتها دلم گرفته. تو آپارتمان هستم. روبرو پره خونه.دلم آسمون میخواد😢
پناه1370 عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 942 سلام.صبحت بخیر.آفرین.یه چایی قهوه ای چیزی بخور سرحال بشی.من بیدارم از 5و نیم.شوهرم زودمیره سرکار منم میترسم بیدارمی مونم...امروزم ک خواب بد دیدم بیدارشدم دیدم نیست دیگه نتونستم بخوابم انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون