سیمایییی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 80 عنوان استرس بله برون دارم 160 بازدید | 4 پست اون شخصی که میخوام باهاش ازدواج کنم ۲۰ سالی ازم بزرگتره خونوادم مخالف بودن ولی چون اخلاق و طرز فکرمون یکیه من بل سنش مشکلی ندارم لطفا دعا کنین خوشبخت شم🙏❤ 1400/07/29 | 06:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 سایییدی مارا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 31838 ۲۰ سال خیلیه خداییخوشبخت بشی کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17242 حتما در موردش فکر کردی و بعد انتخاب کردی .توکل بر خدا .سعی کن دیرتر عقد کنی که توی این فاصله بیشتر آشنا بشید با هم . باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️