2777
2789
عنوان

بی خواااابی

114 بازدید | 8 پست

اونقدرررر فکرم مشغوله که شبا با همه خستگیام نمبتونم بخوابم.. سریع صبح می شه باید بزنم بیرون و دنبال هزااار تا کااار  ...و اونقدر تو طول روز کاااار داارم که له شده ام می رسه خونه... و دقیقا نمی فهمم چرا اینقدر فکرم مشغوله و ته این همه فکر هم هیچی نیست!!!

+دوست ندارم بخوابم ولی از خستگی در حال مرگم... بهتره بگم فکرام نمیذارن بخوابم

+حالا هفت صبح کی پاشه؟  

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی ک از فشار ناراحتی حرفایی ک شنیدم خوابم نمیبره 🙃

چی شنیدی گلم...من ک بی خوابم تعریف کن دلت وا شه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

هعی مث من

باز الان فردا از 7 صب تا 8 شب ب خودم قول می دم ک شب زود بخوابم😬

منم داغونم 

ترس از اینده ترس از مرگ نزدیکان دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه 

تازه تو‌دوران عقدم و چندماه دیگه عروسیمه ولی هیچ انگیزه ای ندارم.دو سالی ک عقدم خیلی بالا پایین شدم از لحاظ روحی.همش منو شوهرم ب خاطر خونوادمون تو بحث بودیم و باعث شد هیچ لذتی نبریم و رسما خودمونو داغون کردیم

منم داغونم  ترس از اینده ترس از مرگ نزدیکان دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه  تازه تو‌دوران عقدم ...

اخه حیف این همه روزای حوبتون نباشه که به خاطر خانواده هاخرابش کنید...لذت ببرید از با هم بودن..من فط دوست داشتم عشقم باشه کنارم بخدا دنیا رو با هم می ساختیم...راجع به ترسهم..من تجارب سختی داشتم تو زندگیم..ببین اون سر این همه ترس هیچی نیسو همه اشالکیه..معمولا هم ادمایی ک لذت کافی نمی برن از لحظه خا و زندگیشون می ترسن همش

اخه حیف این همه روزای حوبتون نباشه که به خاطر خانواده هاخرابش کنید...لذت ببرید از با هم بودن..من فط ...

اونقدر باهم دعوا کردیم حالمون خرابه. دوسش دارم ولی ناراحتم ازش 

جوونیم داره میره انگار ۷۰ سالمع

اونقدر باهم دعوا کردیم حالمون خرابه. دوسش دارم ولی ناراحتم ازش  جوونیم داره میره انگار ۷۰ سالم ...

اگه دوسش داری به یه روزنبودنش فکر کن میفهمی باید چیو اصلاح کمی..بجنگ برای زندگی و عشقت..ساده که به دست نیاوردیش