2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه😶😣

655 بازدید | 53 پست

سلام دوستان منوشوهرم مقداری پس انداز داریم حدود 500تومن که مثل سگ برای جمع کردن این پول کار کردیم وقناعت کردیم ولی تو اوضاع الان نگه داشتن پول اصلا درست نیست چون روز به روز بی ارزش تر میشه به شوهرم میگم ملک بخر میگه جای خوب ملک وخونه گرونه به پول ما نمیخوره میگم به کاری بزن ولی هیچ کار نمیکنه بخدا تو خونه یه میوه وگوشت درست حسابی نمیخوریم رخت ولباسم همینجور.الان واقعازورم میاد بخاطر بیعرضگی اقا که ریسک نمیکنه روز به روز این پول بی ارزش تر بشه چکار کنم گیر کردم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پولی نیست که واقعا!!

زمین بخرید 

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
یه اپارتمان بخرید کوچیک 

کجا؟؟😳😕

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊