2821
2789

منم امشب خیییلی ناراحتم عروسی داییمه بابام نمیزاره بریم

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت رو خالی کن ولی از فردا دیگه نشین هی بهش فکر کن هیچ چیز آنقدر مهم نیست که حالت رو آنقدر براش داغون کنی 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

کاش میفهمیدم

به خودت بگو فقط یبار حق زندگی داری پس باید بهترین خودت باشی پاشو دختر خوب یه آب بزن به صورتت حیف اون چشما نیست.زندگی منتظر ما نمی مونه ها حیفه این روزا رو از دست بدی دنیا هنوزم در حال حرکته 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

مرسی 💔😞

منم این شبا رو گذراندم آنقدر گریه کردم و غصه خوردم ولی با گریه های من ساز دنیا تغییر نکرد 

دقیقا  به هیچ جای دنیا برنمیخوره بابت این گریه ها ...هوووف

دنیا میخواد صدای خنده هات رو بشنوه با صدای خنده های تو مطمئن باش دنیا به ساز تو میرقصه