2777
2789

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

فقط اومدم کامنت بخونم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

سم نیمه شب😐

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دستشویی رو برا چی ساختن پس😐

تو دسشویی صدا گوزتون میاد بیرون؟ 😐😂 فاک

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

همین امشب😐😐شوهرم همچیییین زد زیر خنده انقد کیف کرد انگار این داد😐😐😐😐بعد اینهمه سال اولین بار بود که یهو نمیدونم چی شد😢😢😢😢ولی شوهرم شاد شد حسابی😂😂چرا اخههههه

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️