2777
2789
عنوان

دزدی

170 بازدید | 9 پست

ديروز باخبر شدم که پراید مدل 97 یکی از آشنايان را که دو سال پیش

از خیابان نادری اهواز سرقت شده بود خوشبختانه بعد از دو سال در زنجان صحیح و سالم پیدا و به صاحب اش برگردانده شد.

هنگام تحویل پلیس به صاحب پراید گفت از سارق شکایتی نداری؟!

پاسخ داد: نه بابا چه شکایتی جناب سروان!؟

تازه میخوام برم بازداشتگاه ملاقاتش و دستش را ببوسم!😂

همان دوسال پیش میخواستم پرایدم  را 20 میلیون بفروشم و پولشو تو بورس بذارم که خدا به این مرد شریف!😉

الهام کرد که ماشینم رو مدتی به امانت بگیرد!!!😂

و امروز

پرایدم بیش از 100 میلیون می ارزه

در صورتی که اگه 20 میلیون را تو بورس گذاشته بودم به باد رفته بود و با این خرج و مخارج من باید جای اين بزرگمرد زندان بودم !!!😂😁😆

اين تجربه بما ثابت كرد اگر اموال خود را به دزدادن  بسپاریم ، حتماً و قطعاً جاش امن تر از بانك و بورس و … هست !!!

😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣

خدا لعنتشون کنه.

اونایی ک برنمیگرده پس چییییی😪

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

😂😂😂😂خوب گفته

یه همسر 👩‍❤️‍💋‍👨یه مادر🤱خوشبختم ،🌱❤️ گذشته سخت گذشت تو دریا بودم ،⛈️🌊🌬️طوفانی بود ترسیده بودم 😭😰دعا میکردم ،🙏🥺اما قایق م هم شکست 🚣افتادم 🏊شنا بلد نبودم غرق شدم 💔چشامو باز کردم ب ساحل امن رسیده بودم 🏝️🏖️🥰از خدا ممنونم ❤️🌱ب مو رسید پاره نشد 🤗