2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید سریع پخش میکردی برا خواهرت یه گروه خصوصی یا پی وی خودت ایجاد میکردی میفرستادی

همه می دونن  دوساله شک کردم اوایل نامزدی دفتر روز انس پیدا کردم فهمیدم دوست دختر داشت 

تو گوشیش تو تلگرام 

برای کمک بهت تنها چیزی که میتونم بگم اول اینکه برگردی به رابطه قبل از اینکه شوهرت بخواد صیغه کنه یا فکرش رو بکنه....چجوری بود راضی بود از تو یا تو خودت راضی بودی از زندگی زناشویی ت؟؟؟و بعد ببینی آیا هنوز میشه این رابطه رو ترمیم کرد و زندگی ت بهم منو به با وجود یک فرشته کوچولو؟؟و خیلی جدی و حضوری با یه مشاوره درمیون بزاری ببینی شوهرت دقیقا تا کجا پیش رفته شاید هنوز به قرار حضوری نرسیده و فقط پیگیر شماره و صحبت بوده..

واینکه خودت اصلا کنکاش نکنی ازش قبح کار از بین تره سریع...

همه می دونن  دوساله شک کردم اوایل نامزدی دفتر روز انس پیدا کردم فهمیدم دوست دختر داشت

به مامانم  نشون دادم  گفتم عیب نداره همه مردا دوست دختر داشتن پارسالم که شماره هارو پیدا کردم  به مامانم دادم زنگ زد پسر ورداشت  نگو خط ها اجاره ای

برای کمک بهت تنها چیزی که میتونم بگم اول اینکه برگردی به رابطه قبل از اینکه شوهرت بخواد صیغه کنه یا ...

کجای کاری تو حامله گی به بهونه اسنپ میرفت ۵صبح می اومد