2777
2789
عنوان

خستگی پسرا

106 بازدید | 5 پست

وقتی ی پسری ذهنش درگیره و حس خستگی داره و ناراحته و ب خاطر همینا سرد تر از قبل شده چجوری باید باهاش رفتار کرد؟خیلی خوبه و قربون صدقمم میره اما مثل قبل نیس و بهمم گفت ک ناراحته و فکرش مشغوله اما من همش میترسم نکنه همه چی تموم شه کلا فوبیا دارم ی چی میشه سریع میگم لابد میخواد بره🤕🤕🤕

:)

حقیقتا یادمه طرفم وقتی میخواست یواش یواش وادار به کات کنه منو از همین رفتارا شروع میشد😑 ذهنم درگیره ، آشفته ام و همین چرت و پرتا

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حقیقتا یادمه طرفم وقتی میخواست یواش یواش وادار به کات کنه منو از همین رفتارا شروع میشد😑 ذهنم درگیره ...

نمیدونم بخدا آخه این خیلی جدی با منه و تقریبا همه میدونن😑و اینکه تو این مدت امشب اولین باره ک بی شب بخیر گذشت😢

:)
نه گیر نمیدم ولی خب خیلی فکرای بد میکنم و استرس دارم

ببین گلم اگ رفتنی باشه و بخواد بره هرچقدرم بخوای نگهش داری قربون صدقش بری بی فایدس اگرم واقعا اشفتس یه تایمی استراحت کنه باز مث قبل میشع باهات در هر دو صورت تو نرمال باش نپیج به پاش

2790
2778
2791
2779
2792