2777
2789
عنوان

عمل بینی

161 بازدید | 10 پست

دوستای عزیزی که عمل بیتی داشتین کسی اسپلینت داخلی داشته؟

من چند تا مشکل دارم باهاش

اول اینکه بینیم قشنگ فرو رفته و کج شده از سمت تیغه

اما دکتر چیزی نگفت منشیش میگه بخاطر اسپلینته 

دوم اینکه اصلا شیارهای اسپلینت تمیز نمیشه که بتونم نفس بکشم

خواستم از تجربیات خودتون یا کسانی که اطرافتون عمل داشتن استفاده کنم

پیش کدوم دکتر عمل کردین هزینش چند شد میشه بگین💙

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

بياااااا تا بت بگم

من رفتم واكسن زدم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵ تومن  پیش باعزت

مرسی 💙😍

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

پیش کی عمل کردی بینیت ؟؟؟ از دکترت راضی بودی ؟ اگر راضی هستی معرفی کن ... من خودم دکتر شبنم شادابی رو معرفی می کنم دکتر خیلی خوبیه و نمونه جراحی هاش هم خوبه... توی اینستاگرام میذاره از نمونه کاراش ...

پیش کی عمل کردی بینیت ؟؟؟ از دکترت راضی بودی ؟ اگر راضی هستی معرفی کن ... من خودم دکتر شبنم شادابی ر ...

فعلا راضی نیستم بینیم باریک و درازه 

قسمت دماغی عینک از سمت راست فرو رفته است و بینی رو کج نشون میده

دکتر فقط ماساژ یادم داد گفت یه ماه دیگه بیا

فعلا راضی نیستم بینیم باریک و درازه  قسمت دماغی عینک از سمت راست فرو رفته است و بینی رو کج نشو ...

حتما اون ماساژ و آموزش هاش انجام بده مهمه فعلن هم شاید باد داره بینیت ... امیدوارم خوب بشه همونطور که می خوای