2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔😔😔

109 بازدید | 19 پست

من با جاری و مادرشوهر تو یه ساختمونم بخاطر کرم هایی که جاریم هی میریزه و هی پیامای محبت امیز ب شوهرم میداد بهش تذکر دادمو باهاش قطع ارتباط کردم حالا برادرشوهر رو استوری گذاشته بود نمک نشناس و بی چشمو رو نباشیدو این حرفا مطمئنم منظورش بمن بود چون هیچوقت چیزی نمیذاشت .قبلا هم یبار خاسم قطع ارتباط کنم مادرشوهرم هی گریه زاری کردو جاریم شر درست کرد مجبور شدم نادیده بگیرم ولی واقعا ایندفعه دلم نمیخاد ولی میترسم مجبورم کنن انگار که من تو قباله ازدواجم امضا کردم که باید با جاریم خوب باشم .الان که قطع ارتباطم معنیه ارامشو میفهمم توروخدا بگید چکار کنم چجوری سیاست داشته باشم خواهشا راهنماییم کنید من خیلی بی عرضه ام .😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ببین شوهرت و درست کنی اول از خودتون شروع کنی

خب ب شوهرم گفتم اونم گفت بخدا من بهش رو ندادم راستم میگه دیدم که معمولی جواب داده بود اما اون هی قربون صدقه رفته بود

خوب چرا جاریت باید این کار رو بکنه در صورتی که خودش شوهر داره ،شاید شما ببخشی بد دل هستی 

مگه هرکی شوهر داره ب کسی دیگه کار نداره ؟

پس اینهمه زن شوهردار که میرن با اینو اون چین؟

یعنی شوهر خودش این کارش رو بد نمیدونه؟ همسرت چی میگه؟

شوهرش خیلی سیب زمینیه 

شوهرمم بهش گفتم گفت من که نمیتونم کلا جواب ندم زشته ولی بهش رو نمیدم .خودشم میدونه این چ ادمیه وگرنه بمن میگغت تو بددلی یا دیوونه ای

توروخدا بگو چی بگم اگه چیزی گفتن 😔

من خودم شخصیتم به این شکله که خیلی می جوشم با همه و میگم می خندم ولی تا حرف کسی می سه که خوشم نمیاد ، سریع قیافه ام جدی میشه ، اخم می کنم 

نگام بی روح میشه و از محیط دور میشم 

تا هر کسی هم اسمش رو میاره بی تعارف فاصله می‌گیرم اگر ادامه داد خیلی خشک میگم ، اگر می خوایم در مورد ایشون صحبت کنید من رفع زحمت کنم یا اگر خونه ام باشن میگم لطفاً صحبت رو عوض کنید تا احترامتون حفظ شه