رفتم دکتر و اینا تو تخمدانم کیست هست خیلی کوچیکه ۲۰ میلی متر بعد دکتر گفت پریود شی حل میشه الان دوتا امپول زد برام ک پریود شم بعد من تو اقدام بودم باردارم نبودمم ازمایش دادم
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلییی کوچیک بوددد خیلییی دکتر گف یدونه دراز نشستم بری این اوکی میشه
اره عزیزم اصلا چیز مهمی نیست
41 روز از دوره قبلیت گذشته بود ؟ واکسن زده بودی که اینقدر طولانی شده بود؟ الان کی باید پریود بشی ؟ کیست کوچیک که آمپول هم زده باشی با پریود دفع میشه ، من کوچیک داشتم قرص داد دکتر ، سری بعد که رفتم گفتم سونو بدم باز ، گفت نیازی نیست قطعا دفع شده
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خانما یه شماره تو واتساپ وضعیتمو نگاه کرده من نمی شناسمش یعنی چی مگه میشه از کجا بفهمم کیه
ببین شما تو تنظیمات حریم خصوصی ، اون قسمت که زده چه کسی میتواند وضعیت مرا ببیند ، همه رو انتخاب کردی، باید گزینه مخاطب های من رو انتخاب کنی اگه نمیخوای کس دیگه ببینه
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اره پروژسترونه دوتا زدم اولین بارم بود همیشه اوکی بود فک کنم هورمونام ریخته بهم این امپولو زدم ...
عزیزم من تا حالا نزدم. اما بدن هر کس متفاوته. شاید یکی دو روز بعدش شایدم یک هفته بعد