rimaaas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1258 عنوان قرص گین اپ 219 بازدید | 8 پست بچه تازه خریدم ۸۰ تومن شک دارم ک تقلبی باشه اخه خیلی ارزونه بقیه جاها از ۱۰۰ تومن ب بالا میفروشن کسی تا حالا از این قرص خورده نتیجه گرفته جایی ک ازش خریدم ک تضمینیه برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔 1400/07/28 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rimaaas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1258 من تازه سفارش دادم شنا خوردید چطور بود؟ از کجا سفارش دادی چند خریدیاره عزیزم منم سفارش دادم اومد دستم عالیه چاق شدم اما ن زیاد اشتها هم باز شد برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
آرتااااجان عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 5018 از کجا سفارش دادی چند خریدی اره عزیزم منم سفارش دادم اومد دستم عالیه چاق شدم اما ن زیاد اشتها ... یه گروه بود ۱۳۰تومن هنوزم بدستم نرسیده نمیدونم اصل باشه یا تقلبی شما از کجا گرفته بودید
rimaaas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1258 یه گروه بود ۱۳۰تومن هنوزم بدستم نرسیده نمیدونم اصل باشه یا تقلبی شما از کجا گرفته بودید من دوستم میفروشه ۱۲۰ خریدم اما تضمینی بهم داد هر چی ازش میخرم تضمینی بهم میده الان هم کرم معجزه ازش گرفتم برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
آرتااااجان عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 5018 من دوستم میفروشه ۱۲۰ خریدم اما تضمینی بهم داد هر چی ازش میخرم تضمینی بهم میده الان هم کرم معجزه ازش ... ۶۰تا توش هست و عکس میوه رو قوطیش هست مال شما چطوری بود؟
تاتام عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1378 من دوستم میفروشه ۱۲۰ خریدم اما تضمینی بهم داد هر چی ازش میخرم تضمینی بهم میده الان هم کرم معجزه ازش ... قوطی بود یا کارتنی؟ چن کیلو چاق شدی؟ پودریاقرص
rimaaas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1258 قوطی بود یا کارتنی؟ چن کیلو چاق شدی؟ پودریاقرص قوطی بالایی ۱۰ کیلو قرص بود برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
تاتام عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1378 قوطی بالایی ۱۰ کیلو قرص بود مال من پودره توش.. ولی قوطیه.. چقد میخوردی ۱۰ کیلو چاق شدی..طی چن روزه