2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

19425 بازدید | 110 پست

کسی اینجا لابیا پلاستی انجام داده؟ من حتما باید عمل کنم خیلی اذیتم میکنه لطفا از دردش و اینکه راضی هستید یا نه و پیش چه دکتری انجام دادید بگید راستش رو بگید و تبلیغ دکتر نکنین لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش مطمئن شو که از این بدتر نمی شی 

عملش خیلی وحشتناکه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
چرا میخوایی عمل کنی اخه

خیلی اذیتم میکنه اولاش نمیخواستم عمل کنم ولی بزرگ تر شد و خیلی اذیتم میکنه قبلا باهاش کنار میومدم ولی دیگه غیر قابل تحمل شده 

خیلی اذیتم میکنه اولاش نمیخواستم عمل کنم ولی بزرگ تر شد و خیلی اذیتم میکنه قبلا باهاش کنار میومدم ول ...

مجرد هستین یا متأهل عزیزم؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خیلی اذیتم میکنه اولاش نمیخواستم عمل کنم ولی بزرگ تر شد و خیلی اذیتم میکنه قبلا باهاش کنار میومدم ول ...

یعنی چطور میشه ک اذیت میشی منم دوست دارم عمل کنم 

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍