2777
2789
عنوان

سزارین بی حسی

221 بازدید | 15 پست

دوستان لطفا بیاین🌸

من ۱۲روزه سزارین بی حسی شدم

از روز دوم یک ساعت تو روز تب و لرز میکنم یعنی لرز و سرمااا میرم زیر پتووو بعد داغ میشم و شرشر عرق میکنم

ممکنه یکی دو روز نشم

ولی باز میشم

دکترم گفتن مشکلی نیس و برو اورژانس بررسی بشی ک دیشب رفتم اونام جای بخیمو دیدنو گفتن خوبه و ازمایش ادرارم دادم ک خوب بود و دکترم گفت مشکل زنان نیس پس

دکتر اورژانسم گفت گلوت یذره سینوساش ملتهبه بهم چندتا دارو داد ک ازدیشب زیاد بهتر نشدم

گفتم کرونا نیس؟البته اطرافیانم هیچ کدوم تو این ۱۲روز کرونا یا علائمشو نداشتن گفت اصلا کرونا نیس

الان پشت سینه هامم از صبح درد داره یعنی چیه؟؟چ کنم؟؟لطفا کمک کنین

مال شمارو نمیدونم، ولی من تقریبا تا یکماه دقیق یادم نیست، فقط عرق شدید میکردم، جوری که صبح از خواب پا میشدم کل بدنم خیس بود موهام انگار حموم رفته بودم خیس بود، دکتر گفت طبیعی هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه فکر کنم چون منم اینطوری بودم فکر کردم عفونت گرفتن بخیه هام که دکتر گفت طوری نیست البته۴سال پیش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
مال شمارو نمیدونم، ولی من تقریبا تا یکماه دقیق یادم نیست، فقط عرق شدید میکردم، جوری که صبح از خواب پ ...

ارههه منم عرق شدید میکنم

ولی قبلش انگار لرزم میکنمو سردمه

کلافه شدم دیگه

خدا کنه خوب بشه زودتر

حالا دوستم گفت یه ازمایش خونم بدم خودم

گلم ببخشید بی ربطه ولی شما النگو دارین؟ 

موقع سزارین میگن باید قیچی کرد آره؟ 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
من چند بار این جور شدم بخاطر شیرم بود سینه هام خالی نمیشد تب میکردم و میلرزیدم به شدت، بچه ام شیر نم ...

اینم بهم گفتن اطرافیان

من سر اولی شیر نداشتم اصلا ازین حالا نمیشدم

الانم همش حس میکنم شیر ندارم اما بچه گریه نمیکنه

گاهیم درد میگیره سینم

من چند بار این جور شدم بخاطر شیرم بود سینه هام خالی نمیشد تب میکردم و میلرزیدم به شدت، بچه ام شیر نم ...

عزیزم شما النگو دارین؟ 

موقع سزارین النگو رو قیچی میکنن؟ 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
اینم بهم گفتن اطرافیان من سر اولی شیر نداشتم اصلا ازین حالا نمیشدم الانم همش حس میکنم شیر ندارم ام ...

من شیرم زیاد بود الان هم 20 روز به زایمان دومم مونده از الان شیر حس میکنم، امتحان کن با شیردوش خالی کن شاید بهتر شدی، من خیلی می لرزیدم بچه ام که تو 25 روزگی شیر خورد

عزیزم شما النگو دارین؟  موقع سزارین النگو رو قیچی میکنن؟

تو بارداری اول نداشتم الان میخوام در بیارم چون همه جا چسب نمیزنن بعضی جا قیچی میکنن که اصلا دوست ندارم، باز شما میتونی از بخش زنان بیمارستانت بپرسی