2777
2789
عنوان

سقط جنین

212 بازدید | 17 پست

سلام ببخشید من 5هفته 6روزم بود افتادم سر لکه بینی وخونریزی دکترم رفتم گفت بتا پایینه ازنظر من سقط میشه ازروز لکه بینی تاامروز کلا 5روز شد خونریزیم امروزم پاکم ولی من تکه یالخته و... دفع نکردم فقط دلدرد وکمر درد بودم مثل پریودی سقط شده ایا؟؟ 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
عزیزم برو سونو

عزیزم وقت داده برای 8ابان😐بیمارستان هم رفتم میگه انجام نمیدم برات

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی بری باز تست بتا بدی

اگه بالا بره هست هنوز؟؟ 

ن سقط نشده هنوز

الان سنو معمولی نشون میده اگر باشه؟ 

بیمارستان تو شرایطی  ک بایدم انجام بده نمیده چ برسه  ب الان  شما برو خصوصی هزینه اشم ۱۵۰ تومنه برو سونو   بهت نشون میده  اگ کیسه و  اینا باشه فقط   اگ خواستی  ۶ هفته  برو  ک انشالله تا اون موقع شاید قلب شم  باشه اما نبودم تا ۸ و اینا جا داره 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
اها رفتی مشکلی نبود  نشاسته تو اب سرد حل کن بخور خوبه  برا بچه

ممنون عزیزم 

بیمارستان تو شرایطی  ک بایدم انجام بده نمیده چ برسه  ب الان  شما برو خصوصی هزینه اشم ...

بیمارستان خصوصی یه ازمایش بتای ساده رو130 میگیره سونو داخلی وگفت 300اونم دکترش اقاست من واقعا معذب میشم نمیتونم برم

فعلا خونریزی ندارم دردم ندارم قصد دارم صبر کنم تا هفته اینده ببینم چی میشه

بیمارستان خصوصی یه ازمایش بتای ساده رو130 میگیره سونو داخلی وگفت 300اونم دکترش اقاست من واقعا معذب م ...

داخلی گرونه  ولی  شکمی برو چرا داخلی میری خب 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم