2777
2789
عنوان

خاله قشنگم

386 بازدید | 36 پست

کرونا گرفته بود بستری بود  ی ساعت پیش خبر دادن فوت کرده 32سالشه همش ی ساله ازدواج کرده 😭😭😭😭

فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ   

وااای خاک عالم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کی وقت کردی تاپیک بزنی اخع😕

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ای وایییییییی🥺🥺🥺🥺خدابیامرزه😔😔💔

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
کی وقت کردی تاپیک بزنی اخع😕

دینامیت جان راستی چی شد عکساتو پیگیری نکردی ک گذاشته اینستا

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!