2777
2789
عنوان

عبارات تاکیدی

137 بازدید | 10 پست

عبارات تاکیدی باید حتما یه جمله رو به دفعات بگیم یا اینکه میتونیم جمله هایی که حس خوب بهمون میدن رو بگیم و تعدادش مهم نیست 

اگه تجربه ای دارین بگین 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
مثلابگی یه چیزی میگم واست حجت بشه بعدجملت

یعنی مثلا بگم پول دراورذن خیلی اسونه 

همین جمله رو همش باید بگم 

یا مثلا میتونم جمله های مثبت درباره پول و هی بگم بدون تکرار کردنشون  

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا ی جمله رو 15 بار مینویسم چون 15 عدد مقدسیه

خدایاشکرت مثلا ازدواج عالی کردم

خدایا شکرت که خیلی ثروتمنده هر چی دوس داری بگو فقط مثبت باشه به هیچ وجه جمله منفی نباشه مثلا نگو خدایا شکرت مریض نیستم بگو خدایا شکرت که سالمم

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩
پیج پانیذ علیدخت رو هم دنبال کن  عالی توضیح میدی

استاد قانون جذبه ؟ از اینا که پکیج میفروشن ؟؟