2777
2789
عنوان

سقط_جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
تودوران عقدیم من خیلی حالم بده دلم نمیخواد بچمو سقط کنم ولی حتی بهم گفت اک میخوای نگهش داری بامن خد ...

اینکه از الان سر بچه ی خودش داره جا‌میزنه در اینده میخواد چی بشه😑

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تودوران عقدیم من خیلی حالم بده دلم نمیخواد بچمو سقط کنم ولی حتی بهم گفت اک میخوای نگهش داری بامن خد ...

بگو تو که از الان داری پشتم رو خالی میکنی وای به حال چند سال دیگه

بگو برو دست خدا به همراهت من میمونم با بچه ام 

بگو من مثل تو نامرد نیستم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
اینکه از الان سر بچه ی خودش داره جا‌میزنه در اینده میخواد چی بشه😑

دقیقا همینطوره

من بیشتر ک ب سقطش فکر کردم این بوده ک این مرد تعادل نداره ک میگ سقط نکنم میره

ترسم اینه بچه م ب دنیا بیاد و با طلاق پدر و مادرش رو ب رو بشه

تو دوران عقدم

این بی‌مسئولیتی همسرتون رو میرسونه

رابطه حرام که نبوده!

از همسر شرعی و قانونی خودتونه

بهتره به جای سقط،سعی کنید زودتر برین سر زندگیتون

و اینم بدین همسرتون بخونه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7220289/به-جبران-جانی-که-گرفتی-ذره-ذره-جانت-را-میگیرمسقط

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
دقیقا همینطوره من بیشتر ک ب سقطش فکر کردم این بوده ک این مرد تعادل نداره ک میگ سقط نکنم میره ترسم ...

اگر هم سقط کردی صرفا بخاطر جدا شدن ازش باشه مردی ک‌خودش پای کاری ک کرده واینمیسته و دلش برای بچه ای ک از گوشت و خونشه نمیسوزه و جدا از اون ب این راحتی میگه با من خداحافظی کن تکیه گاه خوبی نیس ...

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌

سقط عمدی مشکلات زیادی به همراه داره... 

زخم دهانه رحم و سوراخ شدن رحم

سقط ناقص 

امکان ایجاد ناباروری 

آمبولی 

خونریزی شدید 

چسبندگی لوله ها 

مشکلات قلبی برای مادر 

تاثیر روی غدد

و...

تازه اینا در صورتیه که داروی درست و حسابی گیر بیاری...

کدوم یکی از اینها برای همسرت عارض میشه؟!!

دیگه حرمت سقط جنین هم به کنار... سقط عمدی جنین یعنی قتل... دیه هم داره... تو عمدا سقط کنی به بابای جنین میرسه...

خوشبحال مردا که اینقدر راحت دستور میدن...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

عجب!! 

همین آقا چند وقت دیگه بهت سرکوفت میزنه برای سقطی که انجام دادی...

ببین گلم اگه سقط کنی، دستت به خون یه انسان بیگناه آلوده شده، آینده خوبی هم با این همسری که تعریف میکنی نمیشه انتظار داشت... لااقل نگهش داری، خدا هم هواتو داره

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
حالم بده دارم گریه میکنم مرسی ک کنارمین

مشاور میشناسم که تخصصش همین زمینه است. اگه میخوای بهت معرفی کنم، بهم توی خصوصی پیام بده...

میتونه با همسرت صحبت کنه و مشکلتون راحت رفع بشه ان شاالله.

اصلا هم لازم نیست شماره خودتو بهم بدی، شمارشو میدم بهت.