2777
2789
عنوان

خونه

81 بازدید | 11 پست

بچه ها اول زندگیمونه

یه فکری به ذهنمون رسیده که‌ کمی ریسک داره..

اینکه طلا وماشینمون روبفروشیم +وام ازدواجمون که گرفتیش اینجوری میتونیم خونه بخریم.

ماعروسی نگرفتیم چون هم کرونا بود وهم اینکه میخواستیم جلو بیوفتیم ازنظر مالی..

بهمون فشار میاد نمیدونیم دودلیم اینکارو بکنیم یانه..

اره حتما

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شک نکنید انجام بدین.چند سال سختی داره بجاش تو این مملکت خونه دارین

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

من بودم میکردم...چون خونه خیلی مهمه...ولی میگفتم حداقل ۳ دنگ اون ...خونه رو به نامت کنه آخه داری طلا هاتو می فروشی

آنچه از سرگذشت؛شد سرگذشت      حیف بی دقت گذشت؛ اما گذشت تاکه   خواستیم یک《دوروزی》فکر کنیم!!!!!!!بر در خانه نوشتند در گذشت....🖤         لطفا اگه تااینجا خوندی یه صلوات واسه حل شدن مشکلم بفرست🥺                  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💞🙏🏻                                       ممنون بابت صلوات🌸🌺
قراره همین کارو بکنه 

پس شک نکن عزیزم

آنچه از سرگذشت؛شد سرگذشت      حیف بی دقت گذشت؛ اما گذشت تاکه   خواستیم یک《دوروزی》فکر کنیم!!!!!!!بر در خانه نوشتند در گذشت....🖤         لطفا اگه تااینجا خوندی یه صلوات واسه حل شدن مشکلم بفرست🥺                  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💞🙏🏻                                       ممنون بابت صلوات🌸🌺
هنوز ماه عسل نرفتیم.عروسی هم نگرفتیم..اول اول زندگیمونه

خوبه دیگه اشکال نداره الان کرونا خوب بهونه ای شده واسه نگرفتن عروسی.خونه واقعا واجبه من مستاجر نبودم تاحالا اما تو جابجاییو اینا واقعا اسباب کشی سخته فک کن که هرسال بخوای جابجا بشی نه از وسایلت چیزی میمونه نه هیچی.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز