2777
2789
عنوان

لانه گزینی

89 بازدید | 11 پست

سلام دوستان لانه گزینی چه زمانی رخ میده؟و اینکه علائمش چجوریه؟من موعدم پریروز بود علائم پری هم دارم ولی پریروز فقط لک دیدم تموم هنوزم علائم پری دارم

ماله من ۵ روز قبل عادتم شد لکه دیدم فک کردم عادت شدم علائم پری هم داشتم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باردار بودی یعنی؟خب چقدر بود لکه بینیت ، و چقدر طول کشید؟

اره  کلا یه بار خون قرمز دیدم تا فرداش که انگار مانده همونا بود به رنگ قهوه ای میومد آثارش بعد پاک شدم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

اره  کلا یه بار خون قرمز دیدم تا فرداش که انگار مانده همونا بود به رنگ قهوه ای میومد آثارش بعد ...

ااا پس منم مشکوکم دقیقا همینجوری شدم تا خدا چی بخواد انشاالله که باردار باشم منم

ورم شکمی هم داشتی؟

ایشالا عزیزم من نفخ زیاد می کردم زیر دلمم درد حالت پریودی داشتم بعضی وقتا تیر می کشید سینه دردم داشتم

2790
2778
2791
2779
2792