2789
عنوان

تیتر بتا

657 بازدید | 38 پست

من پارسال آذر ماه سقط کردم به صورتی که تیتر بتا اومد پایین و ناخودآگاه سقط شد، خیلی روحیه ام حساس تر شده و من بعد از اون دیگه از عید شروع کردم به اقدام و هرماه کلی دوفاستون و لتروزول میخوردم اما بی فایده بود، ماه پیش دیگه دکترم گفت برو عکس رنگی بگیر که من باز از ترسم نرفتم و گفتم یکی دو ماه کاملا بیخیال بشم و بعدا دوباره سفت و سخت بگیرم، حتی دوفاستون رو هم بعد از 6 ماه مصرف نخوردم و کلا هیچی نخوردم، و در کمال تعجب دیدم که این ماه تست بی بی چک مثبت شد، دیروز رفتم آزمایش تیتر بتا دادم و 681 بود، آخرین پریودم 28 شهریور بود و پزشک که مراجعه کردم گفتند که تیتر بتا هموز کمه و باید تکرار بشه و من باز یاد پارسال افتادم و اون مصیبت هایی که کشیدم و در آخر موجب سقط بچم شد😢 متاسفانه نمیتونم اونطور که باید خوشحالی کنم و استرس رو از خودم دور کنم، چون پارسال خیلی عذاب کشیدم و دست خودم نیست، کسی بوده تیترش انقدر بوده باشه و اوکی شده باشه بارداریش؟ من خیلی میترسم

ای بابا تیتر بتات که خوبه و کم نیست

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توکل کن به خدا...ذکر زیاد بگو..ان شاا..به خیر میگذره ودلت شاد میشه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

اتفاقا بتات خیلی هم خوبه من که سر بارداریم واقعا به این نتیجه رسیدم که بعضی از دکتر ها هیچی حالشیون نیست.نگران نباش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من بتام 1بود 4روزبعدموعدم بی بی چک هام مثبت بودش دوسه روز دیگه زایمان میکنم فقط وفقط استرس نداشته باش توکلت بخدا باشه گلم 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من اولش 129 بود بعد 498 بعد 820 دعا کن بیاد بالا بتام سری آخری زیاد نرفته بالا ولی بتا شما بار اول آ ...

مال شما هم اگه دو تا سه روز فاصله بوده بینشون خوب رفته بالا نگران نباش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲