m4mmm مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17385 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 40 پست کسی هست؟ بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️ 1400/07/28 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_قدیم عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 دوسم داره؟ نمیدونم باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17385 نمیدونم مگه حس ششم نیسی بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عسل_قدیم عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 حدودا دوسه ماه دیگه یه مرد پیدا میشه میخره ۱۴۰۱ازدواج میکنم؟ باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
لاک_بنفش عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 12961 جنسیت نی نیم ؟جفتم میره بالا؟سالم میاد بعلم؟ دوستم این ماه بارداره؟ ببخش زیاد شد سوالا احساس میکنم دختره بله سالم بدنیا میاددوستتون باردار نیست
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11152 تحت فشاره 🥺🥺🥺🥺 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عسل_قدیم عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 مگه حس ششم نیسی نه ضعیف باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11152 مگه حس ششم نیسی عزیزم من به حس توام خیلی اعتماد دارممیشه بگی شوهرم الان چشه؟ بعد عروسی درست میشه؟ ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17385 عزیزم من به حس توام خیلی اعتماد دارم میشه بگی شوهرم الان چشه؟ بعد عروسی درست میشه؟ بنظرم همون تحت فشاره و اینکه ارا ممکنه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11152 بنظرم همون تحت فشاره و اینکه ارا ممکنه اها ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عسل_قدیم عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 بنظرم همون تحت فشاره و اینکه ارا ممکنه من کی ازدواج میکنم؟به کراشم میرسم؟منم بگو😂🤲 باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
لاک_بنفش عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 12961 شوهرم چشه؟ چرا اینقد عصبی شده غیب گو نیستم ک😅ولی خب فشار هست روی همه مردا نگران نباش
عسل_قدیم عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 2392 گفتم بله نامزد میکنی 🙊💃😍😂😦 باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿