2777
2789
عنوان

اونایی که زبانشون خوبه بیان+عکس🙏⚘

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 36 پست
آخریه تو کتاب یازدهم هست. پارسال خوندمش

چیه جوابش؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۵ فکر کنم میشه invented

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من فک کردم آخریو میگی . دومی جمع درسته.یعنی  experiments پنجمی نمیدونم با چی میخوای پر کنی

باهرچی گلم لطفا یه کلمه بگو

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
آخری میشه ادیسون انونتد

به انگلیسی مینویسی لطفا؟

مجبورم کردی برم کتاب پارسالو باز کنم 😐

ممنون🙏😂⚘