2777
2789
فقط میتونم بگم خدا بهت صبر و آرامش بده😭 ولی یه دکتر روانشناس خوب هم پیدا کن برو، منم باید برم، چون ...

تو فکرش هستم. حتما باید برم 🙏🏻

دردم به ز طبیبان مدعی، باشدکه از خزانه ی غیبش دوا کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فکرش هستم. حتما باید برم 🙏🏻

راستی کرجی شما؟

من شهرک اندیشه ام

گفتم اگر نزدیک بودیم باهم باشگاهی جایی میرفتیم شاید بهتر میشد روحیمون😕

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
مدیتیشن

امضات لاااایک داره ؛منم مامان بعضی وقتا میگه بیا برو دکتر برا اعصابت میگم من که مشکل ندارم یکی دیگه مشکل داره حالا هرچیم من برم دکتر چه فایده؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
راستی کرجی شما؟ من شهرک اندیشه ام گفتم اگر نزدیک بودیم باهم باشگاهی جایی میرفتیم شاید بهتر میشد رو ...

کرجم

منم استرسی هستم و به شدت کمرو🥺نمیدونم چیکار کنم

دقیقا استرس با آدم همینکارو میکنه یه مدت میگذره آدم گوشه گیر میشه منم متاسفانه استرس بالایی دارم حتی یادمه از بچگی داشتم همیشه کف دستام خیس میشد از استرس

کرجم

حیف کاش نزدیک بودیم

احساس کردم روحیمون به هم میخوره

انشالله هرجا هستی موفق باشی عزیزم

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
حیف کاش نزدیک بودیم احساس کردم روحیمون به هم میخوره انشالله هرجا هستی موفق باشی عزیزم

ممنون گلم. خدا بهمون صبر و شکیبایی بده همچنین اگر صلاح دید نی نی هم بهمون بده🦋🦋

ممنون گلم. خدا بهمون صبر و شکیبایی بده همچنین اگر صلاح دید نی نی هم بهمون بده🦋🦋

انشالله

ولی اول حتما استرست رو کنترل کن بعد اقدام کن

دقیقا استرس با آدم همینکارو میکنه یه مدت میگذره آدم گوشه گیر میشه منم متاسفانه استرس بالایی دارم حتی ...

خیلی بد اینجور 

بد اخلاق نیستم اما خوب قرارم نیست با همه خوب باشم...!

سلام 

ببین همه چیز واقعا به سبک زندگی آدم بستگی داره. اگه بخوای واقعا یه تغییری تو زندگیت به وجود بیاد باید یه سری چیزا رو از بیخ و بن عوض کنی. من خودم خیلی استرسی بودم. اما بلاخره با خودم کنار اومدم و کلی کار کردم روی خودم. البته خدایی دکتر امیری هم که پزشکم بود کم نزاشت. یه دوره آنلاین ساخته واسه درمان استرس و اضطراب بدون دارو. شاید به کارت بیاد:

https://wikichera.com/courses/درمان-اضطراب-در-خانه-درمان-خانگی-استرس/