2777
2789
اره عزیزم عین خیالشم نیست‌. حالا ازش شکایت کردم دعا کن جواب بده شکایتم. بچم و کشت خودمم داشت میکشت.

شکایتت که متاسفانه فکر نکنم، چون اونا واسه خودشون دلیل دارن و کلی اصطلاح پزشکی😒

انشالله خدا جوابشونو بده

آخه چرا سوگند پزشکی میخورن واسه جان آدمها بعد واسه پول کار میکنن

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رو  چیکار کردید؟ شکایت کردید؟

اره شکایت کردم. مثل اینکه خیلیا ازش شکایت کردن.اونجا بودم فهمیدم وکیلش اونجا بود منو دید گفت شما هم شکایت کردی گفتم اره بچمو که کشت خودمم داشت میکشت .

دردم به ز طبیبان مدعی، باشدکه از خزانه ی غیبش دوا کند

من اونهفته رفتم دکتر زنان، سونوی قبلیمو نشون بدم میگه به من ربطی نداره الان چته، گفتم قبلا سقط داشتم و کیست و اینا تو سونوم هست، میگه من مسئول سقط تو نیستم😱 گفتم یه تست پاپ اسمیر بنویس، گفت اون ویزیتش جداس

بخدا برام یه سونو نوشت گفتم بیزحمت کد ملی رو بنویس قبول نمیکنن اینجوری گفت خودت بنویس دیگه، اومدم رفتم آزپایشگاه که گفتن کد ملی رو باید دکتر بنویسه، برگشتم دیدم نیست، هیچی ب هیچی 

فقط گفتم حرومش باشه اون پول😭

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
من اونهفته رفتم دکتر زنان، سونوی قبلیمو نشون بدم میگه به من ربطی نداره الان چته، گفتم قبلا سقط داشتم ...

میبینی منم تازگیا فهمیدم خدا ازشون نگذره. دکتر من که اصلا نیومد بالا سرم اون پرستارای بیسواد منو معاینه کردن الکی بستریم کردن کیسه آبم پاره نمیشد با دست پارش کردن اصلا وجدان ندارن خدا لعنتشون کنه‌ میگم دکتر زنان زایمان اصلاااااا وجدان ندارن نمیرن سر زایمان‌. خدا ازشوون نگذره فقط پول و میبینن

میبینی منم تازگیا فهمیدم خدا ازشون نگذره. دکتر من که اصلا نیومد بالا سرم اون پرستارای بیسواد منو معا ...

😭😭😭

من اونهفته رفتم دکتر زنان، سونوی قبلیمو نشون بدم میگه به من ربطی نداره الان چته، گفتم قبلا سقط داشتم ...

شما مشخص نشد دلیل سقط چی بودا؟چند وقتش بود؟

شما مشخص نشد دلیل سقط چی بودا؟چند وقتش بود؟

نه من دوبار سقط داشتم تو دوماه بهم گفتن جنین رشد نداره

آزمایشام مشکلی نداشت، دکتر گفت شاید ژنتیک و کروموزوم باشه 

الانم که دیگه همسرم خیلی سخت میگیره و میگه بچه نمیخوام البته قبلشم زیاد نمیخواست

نه من دوبار سقط داشتم تو دوماه بهم گفتن جنین رشد نداره آزمایشام مشکلی نداشت، دکتر گفت شاید ژنتیک و ...

خودت بچه دوسداری؟ 

خودت بچه دوسداری؟ 

خودمم واسه آینده ، از پیری و تنهایی میترسم

ولی من دوماه بود بهش کلی وابسته شده بودم  منم تا چقدر وقت حالم بد بود

شما فکر کنم ۴ ماه بوده دیگه خیلی سخت تره😪

انشالله خدا خودش آرامش بده به دل همه

نه من دوبار سقط داشتم تو دوماه بهم گفتن جنین رشد نداره آزمایشام مشکلی نداشت، دکتر گفت شاید ژنتیک و ...

نگین جان من برات دعا میکنم مشکلت حل بشه. غصه نخور ان شاء الله درست میشه. بیمارستان های تهران اوناییکه سقط مکرر داشتن و پیگیری میکنن دلیلشو در میارن خواستی برو ابن سینا شنیدم خوبه.

نگین جان من برات دعا میکنم مشکلت حل بشه. غصه نخور ان شاء الله درست میشه. بیمارستان های تهران اوناییک ...

قربونت عزیزم مرسی

میدونی آخه خیلی حوصله و پیگیری میخواد، گفام خدا خودش بخواد میده دیگه به زور ک نمیشه

چون همسرمم خیلی دوست نداره منم تنبل شدم ولش کردم

اصلا انگار خودمم میترسم یه بار دیگه باردار شم این اتفاق بیوفته، آخه دردش هیچی، روح آدم خیلی آسیب میبینه

خودمم واسه آینده ، از پیری و تنهایی میترسم ولی من دوماه بود بهش کلی وابسته شده بودم  منم تا چق ...

پنج ماهش تموم شده بود تو شش بودم و بدنیا اومد قلبش میزد خون بچم گردن دکتر #‍ ژیلا غفوریان و پرستار ها و    #‍  ماماهای #‍ بیمارستان مریم اون دنیا ازشون نمیگذرم. بچم زنده بود جلو چشم خودم مرد

قربونت عزیزم مرسی میدونی آخه خیلی حوصله و پیگیری میخواد، گفام خدا خودش بخواد میده دیگه به زور ک نمی ...

دقیقا میدونم چی میگی. خیلی روحیه آدم خراب میشه عذاب الیم که میگن اینه آدم قلبش میسوزه

پنج ماهش تموم شده بود تو شش بودم و بدنیا اومد قلبش میزد خون بچم گردن دکتر # ‍ ژیلا غفوریان و پ ...

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر و آرامش بده😭

ولی یه دکتر روانشناس خوب هم پیدا کن برو، منم باید برم، چون خیلی استرسی ام، یک هفتس منم خواب ندارم، سر کوچکترین مشکلی حالم بد میشه