2777
2789
عنوان

چه حس خوبی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 28 پست
واقعا که🙁🙁اینجوری حمایت میکنید از ورزشکارا بعد چه انتظاری دارین؟

حمایت براساس شایستگی ها باشه

نه باند بازی

البته خانم خدابنده ورزشکار خوبیه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حمایت براساس شایستگی ها باشه نه باند بازی البته خانم خدابنده ورزشکار خوبیه

باند بازی چیه اخه ما چیکار به اون داریم، دوما ایشون کم شایستگی دارن 😡.سوم البته که ورزشکار خوبیه شما بازی هاشون رو ندیدی تا حالا؟

چهارم اینی هم که حمایت نمیکنن دست مدیر مدبر های بی خاصیته ورزش ایران و گرنه اگر ازشون حمایت بشه تو هر رشته ای از هر کسی قطعا جواب میده و ما حتی تو المپیک یا برترین های جهان شناخته میشیم مثل چیزای دیگه

باند بازی چیه اخه ما چیکار به اون داریم، دوما ایشون کم شایستگی دارن 😡.سوم البته که ورزشکار خوبیه شم ...

مسئله همینه 

مدیری که نشسته اونجا تعیین مکینه کی با چه تفکری بیت المال رو مصرف کنه و بشه نماینده ایران.

نهتنها مدیر بالا دستی حتی مدیر پایین دستی هم تو هیئت کوچیک یه شهرستان ترجیح میده دختر خودش رو بفرسته به مسابقه تا شاگردی که سابقه کاری بیشتری داره

من این خانوم رو نگفتم ولی کلا چند سال اخیر تکواندو ایران با معیار های گزینشی اشتباه با وجود دریافت بودجه های خوب به قهقهرا رفته نشانشم عدم موفقیت هایی جهانی است. 

فساد تو تکواندو هست چه شما بخوای چه نخوای. 

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
مسئله همینه  مدیری که نشسته اونجا تعیین مکینه کی با چه تفکری بیت المال رو مصرف کنه و بشه نماین ...

بله خوب از این نظر موافق هستم ،من فکر میکردم منظورتون چیز دیگست ولی خوب خوندم فهمیدم شما هم ناراضی از مسیولین ورزشی هستین منم پسندیدم، من خودمم ورزشکارم و میدونم واقعا این مدیر ها نالایق هستن و البته یه خورده هم درک میکنم که کارشون واقعا سخته چون هیچی حمایت نمیشن، ولی خوب دعای خیر و سلامتی و بهترین را میکنم و انشالله همه ورزشکاران ما در تمامی مراحل زندگیشون موفق باشن

قدش چنده؟

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

البته یه چیزی نگفتم تا قبل از این که کیمیا علیزاده از ایران بره این دو نفر بلندترین بودن ولی وقتی کیمیا علیزاده رفت دیگه رسما خانوم خدا بنده همه عنواین رو گرفتن،البته کیمیا علیزاده وزنش هم کمتر بود