2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

141 بازدید | 20 پست

الان سه ماه ازدواج کردم شوهرم اصلا بهم پول نمیده 

یا نمیبرم خرید 

منی ک تو دوران نامزدی هرچی میخاستم برام میخرید همون موقع ام پول نمیداد ولی خب هرچی میخاستم نمیگف نه 

الان واقعا ی زن ب پول نیاز داره یکبار نیومده بگه بیا این پولو بذار تو کیفت بهش میگم پول میخام میگه نمیدونم خرجی چن تا چیزو بدم میگم میخام برم سرکار نمیذاره خیلی پشیمونم از ازدواجم دلم میخواد ی بهونه باشه جدا شم😓😓

بهش بگو وظیفته خرت که از پل گذشته یادت افتاد بایده خرج چندتا چیزو بدی 😡😡😡😡😡

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ساید نمیدونه باید اینکارو کنه خیلیارو دیرم اول زندکی این مشکلو دارن خودت بهش بگو ک باید بهم پولبدی ل ...

همیشه میگم بهش یبارمی دعوای خیلی بزرگ بینمون شد این گوش اونم دروازه

دیگه خرش از پل گذشته ک ینجوری شده 

خرشو از پل نگذرون تا ادم شه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
خرشو از پل نگذرون تا ادم شه

باور کن س روزم رفتم خونه بابام ک دیگه نرم بعد بابام خونه نبود بعد یدفه داییم اینا از کیش گفتن میخایم بیایم خونتون نمیخاستم کسی بفهمه مجبور شدم برم

باور کن س روزم رفتم خونه بابام ک دیگه نرم بعد بابام خونه نبود بعد یدفه داییم اینا از کیش گفتن میخایم ...

خیلی حرصم گرفت.... تو سرش جای مغز چیه... از لحاظ قانونیم تو بهت نفقه تعلق میگیره....باید تامینت کنه

خیلی حرصم گرفت.... تو سرش جای مغز چیه... از لحاظ قانونیم تو بهت نفقه تعلق میگیره....باید تامینت کنه

😓😓هعی شانسه شانس همیشه دوس داشتم شوهرم فارس زبون باشه حداقل میدونستم درکش بالاس ولی لر نه 

مثلا میبرم خونه بابام نمیگه بیا همین بیس تمن رو بگیر هیچچچچچچ یبار دعوای شدیدی راه میندازم ک کلا برممممممم