2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میخام با یه نفر که خیلی خیلی زجرم میده با حرفاش قطع ارتباط کنم ولی میترسم ازش نمیذاره چکار کنم 

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 

الانم فقط از ترسش باهاش رفت و امد میکنم خیلی اذیتم میکنه کلا خیلی عفریته صفته 

من میخام با یه نفر که خیلی خیلی زجرم میده با حرفاش قطع ارتباط کنم ولی میترسم ازش نمیذاره چکار کنم&nb ...

پسره ؟

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
نه زنه از دوستامه که کاش از اول باهاش اشنا نشده بودم

بعضی وقتا کار وگرفتاریهای زندگی را بهانه کن وارتباطت را کم کن   مثلا میخاد چی کار کنه  

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
بعضی وقتا کار وگرفتاریهای زندگی را بهانه کن وارتباطت را کم کن   مثلا میخاد چی کار کنه &nbs ...

پا میشه میاد خونم میگه میخام کمکت کنم ولی بعد میره به همه میگه اینقدر کثیف بود حالم بد شد

پا میشه میاد خونم میگه میخام کمکت کنم ولی بعد میره به همه میگه اینقدر کثیف بود حالم بد شد

چه بی ادبه  خب خونتون را اگه میشه عوض کنین ادرسم بش نده

اصلا شخصیتش اینه که باهات دوست میشه یا ازت بهره کشی کنه یا ازارت کنه من نمیشناختمش گول ظاهر مهربونشو خوردم

چه بی ادبه  خب خونتون را اگه میشه عوض کنین ادرسم بش نده

یه بار همینکارو کردم رفته خونه مادرم ازش ادرسمو گرفته

کم کم رابطتو کم کن 

گاهی درو باز نکن 

اگه زنگ میزنه می‌خوام بیام بگو دارم میرم جایی نیا 

وقتی میاد زیاد تحویلش نگیر برو سراغ کارای خودت 

بعد یه ساعتم طوری رفتار کن کار پیش اومده باید بری جایی

در مسیر مینیمالیسم