2777
2789

هر دوساعت یه بار سینه رو ببر نزدیک دهنش تا بیداربشه بگیرش

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ولش کن هروقت بیدار شد بهش شیر بده خودت اصلا بیدارش نکن. اشتباه منو نکن هر ۲ساعت بیدارش نکن که بعدا دهنت سرویس میشه . بذار هروقت گشنش شه خودش بیدار میشه به شیر شب عادتش نده . قندشم نمیفته نترس دکتر پسر من میگفت اینکه میگن قندش میفته اشتباهه چون بچه گشنه ش شه خودش بیدار میشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

تا زردیش از بین بره بزور بهش شیر بده ولی بعدا که زردیش تموم شد دیگه بیدارش نکن بعضی بچه ها شبا بیدار نمیشن

اگه پسره زودتر ختنه کن تا زردیش بره

حتما حجام۸ت گوش هم ببر زردی پسرم که نارس بود ۱۳ بود حجامت گوش کردیم درجا پایین اومد دیگه دستگاه نرفت

بجم بخاطر زردی حالت بیهوشی داشت به زور توی دهنش شیر میدوشیدم

همین که سینه رو گذاشتی توی دهن بچه همون داخل هست سینتو فشار بده تا توی دهنش شیر دوشیده بشه و همین طور هی پای بچه رو بزن تا قورتش بده

دلت نسوزه کف پای بچه رو بزن تا بیدار شه دکترا محکمتر میزنن