2777
2789
عنوان

اول ازدواج

247 بازدید | 43 پست

بچه هاکیا اول ازدواجشون برای صاحب خونه شدن سختی کشیدن ازنظر مالی..الان پشیمون نیستین؟

حتی اگه مجبور بشین بخشی از طلاهاتون روبفروشین‌..همسرتون هم مرد خوبی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما هم میزنن مردا

چرا نزنن؟

شاید مردهای خوب اطراف شما نیستن

تو اطرافیان من اکثرا خونه ها به نام خانم هاست

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
حتما بگو قسمتی از خونه رو به نامت بزنه

قراره کامل به نامم باشه یاحداقل ۳دنگ.

اخه استانی که مادرش زندگی میکنیم خونه دار شدن خیلی سخته..قیمت خونه ها بی دلیل بالاست..واگه بخوایم رهن کنیم شاید سال دیگه برای تمدید مجبور بشیم نصف همین نبلغ رهن بازم‌پول بدیم..به همین خاطر اگه کمی به خودمون ازنظر مالی فشار بیاریم صاحب خونه میشیم

قراره کامل به نامم باشه یاحداقل ۳دنگ. اخه استانی که مادرش زندگی میکنیم خونه دار شدن خیلی سخته..قیمت ...

ببین تو ایران خونه خریدن یکی از بهترین سرمایه گذاری هاست و سود بالایی میده

قیمت خونه رو ببین هیچوقت کمتر نشده

پولتو سرمایه گذاری کن رو خونه

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
بله حق با شماست طرف ما همه نامردن

اطراف ماهم تقریبا اینطوره که خونه یاماشین به نام خانوماست.ولی ببین ملاک خوشبختی نیست..خیلی ازماها فقط ظاهر یه سری از زندگی هارو میبینیم

چرا عزیزم؟ میشه بیشتر برام بگی

عروسی نگرفتم پول موند وسیله خونه نگرفتم پول موند طلا نگرفتم  دو ماه با خواهر شوهر و شوهرش و بچش و مادر شوهر پدر شوهر خودم و بچه شوهر تو خونه ۶۰ متری بودم روانم پاک شد خونه هم به اسم باباش زده شد