2777
2789
عنوان

مربی سگ هستم🐶🐶🐶

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 35 پست
مربی سگ خوزستانی میخام اهل کجایید

نژاد سگتون چیه؟چه مشکلی دارید؟

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
فقط چطوری تعداد بالا سگ داشته بعد چیکارشون کرده؟

هیچی نگهشون میداشته؛ تو باغ بودن و قسمتی از خونه که میاومدن تو و میرفتن

زمستونا همه جلو شومینه ردیف میخوابیدن

رسیدگی بهشون واقعا سخته بعضیهاشون بیمار بودن که شوهرم سرپرستیشونو به عهده میگرفته

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم دوستداستم حضوری سگمو ببینید البته سگ دوستمه جدیدا پرخاشگر شده دنبال مربی میگشت

باید ببین دلیل پرخاشگریش چی بوده

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....

سلام ببخشید راجب نژاد کنگال سوال داشتم ؟

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))