2777
2789
عنوان

مربی سگ هستم🐶🐶🐶

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از گربه از چیزی که تو زمین وقتی که چراغا بستس

از گربه که خوبه بترسه نره طرفش وقتی چراغا رو‌خاموش میکنی ترسید سر وصدا کرد برو‌ پیشش محکم بگو نه ناز و‌نوازشش نکن یا بغل نکن 

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
 چقد خوب بعدش اگه یاد بگیریم کجا میتونیم کار کنیم ؟

جای خاصی نداره باید بشناسنت که بخوان اموزشش سگشون و بدن بهت

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....

یادش بخیر شوهرم سال ها پیش یه  Dogue de tibet داشت. تنبل ترین سگی بود که به عمرم دیده بودم

اسمش فرنی بود

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
یادش بخیر شوهرم سال ها پیش یه  Dogue de tibet داشت. تنبل ترین سگی بود که به عمرم دیده بودم اسم ...

شما ایرانی؟

شوهرم اون موقع المان بود.

اکی چون این نژاد تو ایران نیست

اکی چون این نژاد تو ایران نیست

شوهرم به اندازه موهای سرش سگ داشته

الانم ولش کنی دوست داره کلی سگ نگه داره

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
شوهرم به اندازه موهای سرش سگ داشته الانم ولش کنی دوست داره کلی سگ نگه داره

واقعا کسانی که با سگ زندگی میکنن دیگه براشون خیلی سخت میشه زندگی بدون سگ 

شوهرم به اندازه موهای سرش سگ داشته الانم ولش کنی دوست داره کلی سگ نگه داره

فقط چطوری تعداد بالا سگ داشته بعد چیکارشون کرده؟

واقعا کسانی که با سگ زندگی میکنن دیگه براشون خیلی سخت میشه زندگی بدون سگ 

الان یه شپردمن باهوش داریم اسمش هوگوئه

اوایل ازدواجمون 5 تا سگ داشت.

یه سگ سرابی که یه روز در باز بود خودش اومده بود تو باغ پیش بقیه سگا. همین هوگو و فرنی بود. یه بولداگ داشت و یه شیتزوتریر به شدت لوس نازنازی